sâmbătă, 13 iulie 2013

In cautarea rochiei perfecte!

Vara este presarata cu iubiri pasagere, cu zile superbe si cu o multime de petreceri. Bronzul, oricat de subtil, merita sa fie etalat in cele mai frumoase rochii, din materiale fine, cu falduri si aplicatii delicate, perfect accesorizate.

Nu mi-a placut niciodata sa imi cumpar rochii de seara, pentru simplul motiv ca sunt costisitoare si le port o data, cel mult de doua ori. 

Saptamana trecuta, am gasit, insa, ROCHIA. Rochia perfecta, ce pare croita special pentru mine. Rochia perfecta, cu un pret neobisnuit de mic. Suficient de scurta pentru gusturile mele, in culoarea mea preferata, cu un cordon care pune in valoare talia si adauga putina stralucire tinutei, rochia de mai jos corespunde tuturor cerintelor mele. Am gasit-o in La Femme, cu doar 200 ron.
Are cea mai frumoasa nuanta de albastru, imi aduce aminte de nopti albe petrecute la mare si de veri superbe.


Rochia poate fi accesorizata in nenumarate variante. Mie mi-au placut plicurile Zara, de mai jos. Cele doua costa 200 ron, insa gasiti modele similare in toate magazinele de accesorii, la preturi semnificativ mai mici.



Cat despre incaltari, eu as opta pentru sandale fine, cu toc subtire si inalt. 
Daca in privinta hainelor, am fost foarte incantata de colectiile din vara aceasta, pline de culoare, incaltarile nu m-au entuziasmat deloc si sunt inca in cautarea unor sandale comode si frumoase. 


Voi ati gasit ROCHIA care sa va placa la prima vedere, care sa va binedispuna de cate ori o purtati?

Weekend placut!

2 comentarii:

  1. Rochita pe care ai ales-o este minunata. Mi-am gasit si eu rochita care mi-a placut de la prima vedere, marea problema este ca nu imi intra si pe maini si pe cap, asa ca a trebuit sa plec fara ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei gasi alta care sa iti placa la fel de mult, sunt sigura!

      Ștergere