miercuri, 1 mai 2013

Preferatele lunii aprilie!

1 mai a venit mai repede decat ma asteptam. Nu ma bucura trecerea timpului si apropierea inevitabila a examenului de licenta, dar ma adaptez din mers. 

In aprilie, am continuat sa folosesc produsele Paula's Choice. Ma inteleg bine cu ele iar efectele sunt din ce in ce mai vizibile. 
Dintre toate produsele, in continuare sunt foarte incantata de cleanser-ul Paula's Choice Skin Balancing. Cred ca il voi recumpara la nesfarsit!


Mythic Oil s-a dovedit a fi o investitie foarte buna pentru parul meu. Chiar si atunci cand sta asa cum vrea el, cu o pompita de ulei se domoleste si arata mult mai bine. Imi place mai ales luciul pe care acest ulei il confera parului, fara a-l incarca.

Am revenit la fondul de ten Bourjois Healthy Mix si mi-am amintit de ce imi placea atat de mult. Lasa tenul cu un aspect impecabil, are acoperire mare si se intinde perfect. Cred, insa, ca in timpul verii nu ne vom intelege foarte bine, pentru ca tenul mi se ingrasa mai repede si imi luceste fata instantaneu.

Despre crema anticelulitica de la Elmiplant v-am povestit saptamana trecuta. O voi recumpara, pentru ca imi place senzatia de piele catifelata si ferma pe care o confera imediat dupa aplicare. Este o crema buna si accesibila la pret.

Cat despre noul deodorant Nivea Stress Protect, il testez in varianta mini de o saptamana si sunt surprinsa placut. De la Mitchum, nu am mai incercat un alt antiperspirant. Pe acesta l-am incercat din curiozitate si sunt multumita. Sunt curioasa daca si in iulie se va dovedi la fel de eficient!

Cum petreceti 1 mai? La mare, la munte, la iarba verde sau cutreierand prin blogosfera :-)? Orice ati face, va doresc distractie placuta!

5 comentarii:

  1. Referitor la fdt Bourjois, te-as intreba, daca vrei sa imi spui, te rog:
    - cum se comporta pe caldura asta? ramane pe ten? tenul luceste dupa cateva ore in zona T?
    - il fixezi cu o pudra?
    - pentru un ten mixt este ok?
    - ce aplici inaintea lui?

    Mi l-as lua si eu, insa oscilez intre acesta si unul de la Boots. :) Acesta insa imi face cu ochiul mai mult, dar mi-e teama sa nu arate inestetic pe tenul meu, avand in vedere ca-l am mixt, predispus la ingrasare mai ales acum, in perioada calda...

    Multumesc!
    Sa le folosesti pe toate cu drag in continuare!~

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      Il fixez cu pudra matifianta. Zona T luceste dupa aproximativ 4 ore, chiar daca aplic pudra. Ramane pe ten, este foarte rezistent si are acoperire mare. Partial, am rezolvat problema cu zona T folosind un primer. Daca aplic un primer, fondul de ten se comporta mult mai bine. Eu il recomand mai degraba pentru zilele mai racoroase. In timpul verii, cel mai probabil il voi lasa deoparte si voi cauta un fond de ten matifiant.

      Te pup si imi cer scuze ca am raspuns tarziu!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns, imi este de mare ajutor! :*
    Poti sa imi spui ce primer folosesti? Eu un singur primer am testat in trecut: pe acela Sephora, in sticluta transparenta, daca il stii. Desi lasa tenul foarte fin, fondul de ten Colorstay/Revlon pe care-l foloseam atunci pur si simplu nu statea aplicat. "Fugea" in toate partile in functie de miscarea degetelor sau a pensulei.
    Primer-ul tau are efect matifiant? are silicon?

    Multumesc!
    Paste Fericit alaturi de cei dragi!
    Pup back! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc tot acel primer de la Sephora :). In cazul meu se comporta bine, astept vreo 15 secunde dupa aplicare si apoi intind fondul de ten.

      Paste fericit si tie!

      Daca descopar intre timp un primer mai bun, revin cu un comentariu :)!

      Ștergere