joi, 23 mai 2013

Cleanser-ul Paula's Choice Skin Balancing - 5 plusuri!

Desi nu am fost de la inceput convinsa de efectele produselor Paula's Choice, dupa 10 saptamani de utilizare ma declar incantata de aspectul tenului meu si de eficienta lor. Dintre produsele incercate, preferatul meu este cleanser-ul Paula's Choice Skin Balancing Oil Reducing, un produs pentru curatarea tenului normal, mixt sau gras. 


Nu am ezitat si l-am cumparat in varianta de 473 ml.
Dupa exact 10 saptamani, am ajuns la jumatatea tubului. Este destul de spornic, in conditiile in care il folosesc in fiecare dimineata si seara.

Cinci motive pentru care imi place?

- Indeparteaza perfect machiajul. Imi demachiez ochii cu un demachiant special, apoi pentru fondul de ten pot folosi acest cleanser. Nu ramane nicio urma de machiaj, in schimb tenul ramane perfect curat.

- Nu strange pielea. Asa cum scrie si pe tub - "Cleansers must be gentle and never leave skin tight or dry." De cate ori vi s-a intamplat ca dupa spalarea fetei sa simtiti ca pielea este uscata sau deshidratata? Mie mi s-a intamplat cu numeroase produse. Acest cleanser este bland...senzatia de piele curata, dar hidratata, este principalul motiv pentru care imi place acest cleanser.

- Ingredientele sunt bune. Cleanser-ul nu contine parfum, alcool sau coloranti.

 Aqua, Sodium Lauroamphoacetate (gentle cleansing agent), Sodium Cocoyl Isethionate (gentle cleansing agent), Stearic Acid (fatty acid thickener), Glycerin, Glycol Distearate (slip agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (non-volatile plant oil), Acrylates Copolymer (film-forming agent), Cetearyl Alcohol (thickener), Aloe Barbadensis Leaf Extract (water-binding agent), Sodium Chloride (stabilizer and Ph-adjusting agent), Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Disodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative). 

 - Este foarte spornic. Dupa cum spuneam, in 10 saptamani am folosit jumatate de tub. Raportul calitate/pret este avantajos - pentru 473 ml am platit 133 lei.

- Imi place ambalajul sub forma de tub. Daca dopul este inchis, cleanser-ul nu curge. Daca este deschis, dopul permite dozarea perfecta a cantitatii dorite.

Cleanser-ul are o textura fina, cremoasa. Aplicat pe pielea uda, se transforma intr-o spuma care imbraca  tenul si il lasa curat, dupa clatire. Nu irita ochii sau pielea. 

Puncte slabe nu am reusit sa ii gasesc. Vi-l recomand. Eu cu siguranta il voi recumpara!
Eu l-am comandat de la Corina, dar sunt si alti parteneri Paula's Choice in Romania. De asemenea, se poate comanda direct de pe site-ul Paula's Choice.

Va urez o zi frumoasa!

6 comentarii:

  1. un produs bun , deci ...de notat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Experienta mea cu PC a fost una urata, m-am ales cu multe cosuri in urma folosirii bha 2% lichid si tonerului Skin Balancing. Din pacate am apucat sa comand setul Skin Balancing complet din US pana sa imi dau seama ca nu mi se potriveste (aveam produse comandate de la Corina Allan dinainte), iar acum nu am ce face cu el. Am platit 116$ pe el, acum am vazut ca l-au facut 127$. Daca cineva il vrea, este nedesfacut, l-am primit in august, il dau cu 100$, mai las daca e nevoie, ca nu am ce face cu el. Va las adresa de mail : viobarbu@yahoo.com 0756333781

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu ti s-au potrivit! Poate vei gasi pe cineva care sa le cumpere - multumim pentru datele de contact, daca cineva le doreste, te va contacta direct. Poti incerca si pe o pagina de Facebook....

      Ștergere
  3. Buna!
    Am si eu cateva produse PC din America pe care doresc sa le dau, le-am primit cadou, dar eu nu folosesc, sunt fan Dessert Essence: Skin Balancing Pore-Reducing Toner, Skin Perfecting 2% BHA liquid, Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense spf30, Barely There spf 30. Le dau cu 200 Ron pe toate. 0747434422 boiciuc.maria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eventual poti incerca si pe o pagina/un grup de Facebook, poate gasesti mai repede o cumparatoare. O zi buna!

      Ștergere