vineri, 10 mai 2013

Beauty News! Cosmeticele Avon, disponibile acum si pe eMag.ro!

Oferta de cosmetice de la eMag se extinde cu un brand puternic si foarte popular - Avon! Peste 800 de produse Avon sunt acum disponibile pe site-ul eMag - veti gasi produse de makeup, lacuri de unghii, produse destinate ingrijirii parului, ingrijirii tenului si ingrijirii corporale.
Este o miscare surpriza din partea Avon, care ne-a obisnuit cu comercializarea produselor prin intermediul cataloagelor atractive, promovate de reprezentanti.



Ce spuneti, va tenteaza sa comandati produsele online sau preferati catalogul clasic de la Avon?

8 comentarii:

  1. da? nu stiam de cosmetice in general pe emag. cred ca este bine, mai comod. pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cosmetice Avon si cosmetice profesionale (cele disponibile si pe Carespot.ro). Si mie mi se pare mai comod si prefer sa comand online :). Te pup si eu, Stella!

      Ștergere
  2. Am văzut în catalogul acest o mască, Clearskin Professional Liquid Extraction Strip, ce-mi poți spune despre ea ? Ai încercat-o, a dat rezultate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat-o. Este una dintre noutatile catalogului curent. Este un gel care se aplica pe pielea curata si dupa cateva minute se indeparteaza (la fel ca mastile peel-off). Promite sa curete imperfectiunile tenului. Din cate stiu, astfel de produse extrag punctele negre doar la suprafata si nu remediaza problema, rezultatele fiind de scurta durata.
      Iti recomand sa consulti si lista de ingrediente - in general, produsele Avon din gama Clearskin contin alcool in cantitati considerabile si pot cauza probleme daca ai tenul sensibil.
      Daca o incerci, sa imi spui cum ti s-a parut! In catalogul curent, pretul de lansare este foarte bun, 17 lei. Te pup, merci de comentariu!

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult pentru informații, chiar te pricepi bine !
      Am tot citit despre produsele de la Planet Spa și am citit doar de bine despre ele ! Aș vrea și eu să le încerc dar nu știu cu ce să încep, am mai citit cum că produsele de la Avon distrug tenul - acesta fiind unul dintre motivele pentru care mă informez extrem de bine când vine vorba de produse pentru îngrijire .

      Ștergere
    3. N-as spune ca distrug tenul :). Eu zic ca este important sa fii atenta la ingrediente, la cum reactioneaza pielea ta la respectivele produse (pentru ca ce mi se pare mie excelent, tie ti s-ar putea parea dezastruos)...daca vrei si o parere mai avizata despre produsele Avon si despre cosmetice in general, iti recomand sa consulti http://www.paulaschoice.com/beautypedia/. Gasesti aici o multime de produse, inclusiv de la Avon, analizate din perspectiva ingredientelor. Unele produse de la Avon sunt catalogate drept "bune", altele nu, la fel cum o multime de produse foarte scumpe se pare ca nu au niciun ingredient benefic pentru ten. Sper sa gasesti ceea ce cauti :). Weekend placut!

      Ștergere
  3. Ma uimesc cei de la emag, eu cred ca ar trebui totutsi sa schimbe putin fundalul la sectiunea cosmetice, nu e prea primitor.

    RăspundețiȘtergere