luni, 5 martie 2012

Cateva cuvinte despre Garnier Hydrablock

Garnier Hydrablock este un lapte de corp pe care l-am primit impreuna cu revista Cosmopolitan de luna trecuta. Mereu dornica de a incerca lotiuni de corp noi, m-am bucurat ca am primit acest lapte de corp, mai ales ca apreciez calitatea produselor Garnier si ca producatorii promit o hidratare de 24 de ore. 

Laptele de corp Garnier Hydrablock este dedicat pielii uscate, deshidratate. Formula contine 5% hydro-uree si de aceea ar trebui sa asigure hidratarea pielii. Ei bine, nu este chiar asa...

Am fost incantata de ambalaj, un tub destul de practic. Din pacate, incantarea mea s-a oprit la acest nivel. Ce m-a deranjat inca de la inceput a fost mirosul extrem de puternic al acestui lapte de corp. Este un miros dulceag, sintetic, ce ma duce cu gandul la gumele de mestecat pentru copii. Mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu el. 

Crema patrunde in piele doar daca pielea este masata bine, ceea ce nu este neaparat un lucru rau...un masaj nu strica niciodata. Din pacate, nu ma pot imbraca imediat dupa aplicare pentru ca pielea ramane usor grasa. Am trecut cu vederea si acest aspect. 

Ce m-a convins cu adevarat ca Garnier Hydrablock nu este pentru mine este faptul ca nu hidrateaza. Desi imediat dupa aplicare si la cateva ore dupa, pielea este fina, catifelata, pana dimineata senzatia se pierde iar la primul dus, efectul dispare complet. Hidratarea de 24 de ore nu exista, din pacate. 

Garnier Hydrablock contine parabeni, ulei mineral, alcool si parfum...nu este tocmai produsul indicat pentru o piele deshidratata. 

Pentru mine a fost o experienta singulara cu acest produs...am folosit jumatate din tub, urmand ca cealalta jumatate sa fie sacrificata pentru hidratarea calcaielor. Macar acolo isi face efectul!

Sa aveti o zi buna!

2 comentarii:

  1. Eu am incercat mai multe creme pentru corp de la Garnier (nu si pe aceasta) si mi-au placut foarte mult:*

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Special Beauty, mie imi plac mult produsele Garnier, inclusiv cremele lor. Cu acest produs nu m-am inteles, dar nu generalizez, produsele Garnier inca mi se par bune. :*

    RăspundețiȘtergere