marți, 20 martie 2012

Balsamul ultra-hranitor Garnier, un rasfat pentru piele

Am descoperit o crema de corp foarte hidratanta, dar cu o consistenta usoara. Dupa experienta nereusita cu Garnier Hydra Block, am hotarat sa incerc un nou produs Garnier. Este vorba despre balsamul ultra-hranitor cu ulei de mango, recomandat pentru pielea aspra si uscata. 
Dupa 4 saptamani de utilizare, producatorii promit o hidratare intensa, care dureaza pana la 7 zile dupa aplicarea produsului. Eu il folosesc de doua saptamani si sunt multumita de rezultate.




Chiar daca ambalajul nu este tocmai igienic, borcanul este practic pentru ca nu se mai pierde produs. De multe ori, in tuburi ramane crema pe care nu mai am cum sa o folosesc. Aici, insa, vad in permanenta cat produs mai am.

Textura pare a unui unt de corp, dar in contact cu pielea, crema aproape ca se topeste si se absoarbe foarte usor in piele, fara a o lasa lipicioasa. Mirosul este unul subtil, din fericire. Dupa aplicare, pielea ramane catifelata iar senzatia dureaza pana la urmatorul dus. Mie imi place! 
 Borcanul are 300 ml si costa aproximativ 18 ron.

2 comentarii:

  1. Eu am avut mai multe lotiuni de corp de la Garnier si am fost foarte multumita de toate. Balsamul acesta nu l-am incercat, dar din cate zici tu cred ca merita:*

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Special Beauty, ti-l recomand! Si mie imi plac mult produsele Garnier, rar am fost dezamagita! :*

    RăspundețiȘtergere