luni, 28 noiembrie 2011

Setul Bvlgari Omnia Green Jade, feminitate si seductie intr-o esenta tare

          Am primit acum ceva timp un set incantator Bvlgari Omnia Green Jade, cu apa de toaleta, gel de dus si lotiune de corp. M-am bucurat de toate cele trei produse, pentru ca nu doar parfumul s-a dovedit a fi pe gustul meu, ci si celelalte doua produse in miniatura.

          Notele de mandarina verde, bujor alb, iasomie, fistic si mosc dau nastere unui parfum fresh, cu accente florale, o esenta ce exprima feminitate. Desi persista aproape intreaga zi, parfumul nu este greoi, ci subtil - eu il aseman cu Versace Versense. Bvlgari rezista, insa, mai mult.

          Lotiunea de corp are 75 ml. Mi-a ajuns pentru 5 aplicari. M-a cucerit prin mirosul sau puternic, imbatator, suficient incat sa nu ma mai dau si cu parfum. Este o lotiune cu o textura usoara, dar hidrateaza pielea surprinzator de bine. De asemenea, am ramas surprinsa ca nu s-a consumat foarte repede.


           Gelul de dus are acelasi miros puternic. Nu persista pe piele, asa ca puteti folosi un alt parfum dupa dus. Imi place senzatia de catifelare pe care o lasa dupa aplicare. Nu face foarte multa spuma, dar este o delectare sa il folosesc. Desi are 75 ml, s-a consumat destul de greu. Nu acelasi lucru pot spune despre apa de toaleta, pe care aproape am consumat-o in 3 luni, desi am folosit si alte parfumuri in aceasta perioada.

           Eu am numai cuvinte de lauda pentru acest set; parfumul m-a incantat incepand de la verdele fermecator al sticlei pana la accentele fresh de mandarina verde, ce se estompeaza usor doar pentru a scoate la iveala o aroma ce exprima senzualitate. Puteti achizitiona de AICI parfumul.
Lotiunea de corp si gelul de dus mi-au lasat o impresie la fel de buna. Este un set pe care cu siguranta il voi recumpara.

2 comentarii:

  1. Pare un parfum foarte dragut, potrivit pt primavara-vara. Mie imi place ceva mai puternic iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Krista, si mie mi se pare potrivit mai ales pentru vara. Pentru sezonul rece, preferatul meu la acest moment este YSL Cinema. :*

    RăspundețiȘtergere