sâmbătă, 1 octombrie 2011

Favoritele mele in septembrie

            Nici nu stiu cand a trecut prima luna de toamna...poate pentru ca temperaturile ne-au permis sa ne bucuram de o vara prelungita. In septembrie nu m-am atasat de prea multe produse, insa am reusit sa le selectez pe cele ce merita mentionate.


            Multe dintre ele sunt constante in rubrica de "favorite", pentru ca am inceput sa recumpar un produs care imi place, din dorinta de a evita surprizele neplacute.

Preferatele mele din luna ce tocmai s-a incheiat sunt:
  • balsamul de corp intens reparator de la Neutrogena, aproape la fel de bun ca lotiunea de corp Neutrogena; ma asteptam sa fie mai hidratant; cu toate acestea, nu m-a dezamagit.
  • samponul Klorane cu chinina si vitamina B - nu mai imi cade parul; altceva nu mai este de zis, pentru mine si-a indeplinit cu brio promisiunile.
  • masca de par Klorane cu extract din lapte de papirus - produsul care mi-a disciplinat parul si m-a ajutat sa ii dau aspectul dorit.
  • balsamul de buze I Provenzali cu unt de shea - dupa ce am incercat acest produs, mi-a parut rau ca nu mi-am cumparat mai multe de la I Provenzali.
  • fondul de ten Bourjois Healthy Mix, nuanta #53; cel mai bun fond de ten incercat pana acum; nu incarca tenul, ci acopera suficient cat sa il faca perfect, dar in acelasi timp sa nu ii confere un aspect de masca.
  • crema reparatoare pentru maini de la Elmiplant, cu miere si ulei de macadamia; foarte hidratanta si perfecta daca pielea are nevoie de ingrijire suplimentara; recomand!
  • servetelele matifiante de la Boots; desi ma plangeam ca se vor termina foarte repede, m-au tinut toata vara si inca mai am destule in pachet; matifiaza perfect, fara a strica machiajul, iar efectul este unul de durata. Eu le voi recumpara, in ciuda pretului de 38 ron.
  • gloss-ul Sexy Mother Pucker de la Soap&Glory, nuanta What a Melon; lip plumper-ul perfect pentru mine, mai ales de cand m-am obisnuit cu furnicaturile :D.
  • crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant - tenul meu este mult mai curat de cand o folosesc noaptea; o aplic doar pe zonele cu probleme si da rezultate foarte bune, fara a imi usca tenul.
  • uleiul din samburi de struguri - este un produs de care sunt foarte incantata, nu ma asteptam ca tenul meu mixt sa absoarba astfel un ulei si sa ma trezesc dimineata cu fata curata si matifiata; nu m-am ales cu cosuri, ci doar cu un ten catifelat, iar asta doar pentru 6-7 ron;
  • in fine, parfumul YSL Cinema, pentru ca este suficient de puternic incat sa mi se para potrivit pentru toamna, dar se potriveste in acelasi timp cu gusturile mele in materie de parfumuri. Este elegant, fara a fi extravagant. Il puteti comanda de AICI.
Care au fost produsele voastre preferate in luna ce tocmai s-a incheiat?

7 comentarii:

  1. Ma tenteaza crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant :D As avea nevoie de ea..

    RăspundețiȘtergere
  2. @ It's Friday Somewhere, mie mi se pare foarte buna si este si accesibila ca pret. Ti-o recomand! Weekend placut :*!

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde ti-ai cumparat uleiul de samburi de struguri ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Gerovital antiimperfectiuni merge si pentru mine de fiecare data :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ale, din Plafar, din Carrefour Militari. Presupun ca il poti gasi in orice Plafar.

    @ Miuri, ma bucur ca este eficienta si pentru tine :D!

    RăspundețiȘtergere
  6. of, eu nu m-am lamurit daca sa folosesc uleiul asta sau nu.. am tenul normal si gras in zona t.
    tu ai umezit inainte fata si apoi l-ai aplicat?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Rox, eu zic sa incerci cateva zile. Daca ti se pare ca iti usuca tenul, renunti. Daca l-ai incercat deja si nu ai fost multumita, nu are rost sa reincerci. Un produs mi se poate potrivi mie si altora nu :). De o saptamana il aplic dupa ce imi umezesc tenul pentru ca mi se pare ca se absoarbe mai eficient. :*

    RăspundețiȘtergere