miercuri, 3 august 2011

Samponul Klorane Citrus Pulp, deloc pe gustul meu

        Daca ati mai citit postarile mele, ati observat probabil ca am fost in general placut impresionata de produsele Klorane. Samponul Klorane cu chinina mi-a stopat caderea parului (review AICI), samponul cu extract din lapte de papirus mi l-a netezit (review AICI) iar masca din aceeasi gama i-a conferit un aspect foarte sanatos (review... in curand :D ).

         Ei bine, exista si o creatie a laboratoarelor Klorane care nu mi-a placut deloc. Este vorba de samponul Klorane cu pulpa de citrice.

         La momentul respectiv imi doream un sampon care sa redea vitalitatea parului meu, sa il hidrateze dupa abuzul de placa si dupa vopseaua de par. Klorane Citrus a fost recomandarea farmacistei. A fost primul produs de la Klorane pe care l-am cumparat si a fost o dezamagire. Din fericire, asta nu m-a oprit sa mai cumpar alte produse de la ei, ce s-au dovedit foarte bune.

        Ingredientul cheie al acestui sampon este chitra, o planta foarte bogata in vitamine. Samponul este ambalat in bine cunoscutul tub specific produselor Klorane. Are 200 ml si se consuma destul de repede. In gama gasiti si un balsam de par.
        Klorane Citrus este un sampon cu o culoare superba, poate acesta este singurul lucru bun al sau. Are un miros puternic, dar fresh. Promite sa revitalizeze parul, sa il protejeze de calcarul din apa si sa ii redea stralucirea.

        Pentru mine nu a facut altceva decat sa imi inaspreasca teribil parul, pana la nivelul la care abia l-am descurcat cu balsam. Nici nu a facut spuma, iar pentru mine macar un strop de spuma este necesar pentru ca un sampon sa imi placa :-).

        Nu am avut parte de stralucire, de par mai sanatos, de vreun efect pozitiv. Nu il voi recumpara, pentru ca nu este un sampon potrivit pentru mine.
        In rest, voi mai incerca produsele Klorane pentru ingrijirea parului. Gasiti samponul Klorane cu pulpa de citrice in Centrofarm si Sensiblu, dar si online, pe Farmacia Stejara. Pretul aproximativ este de 34 ron pentru 200 ml de produs. Pe Farmacia Stejara il gasiti cu 30 ron.

Ati incercat produsele Klorane?

11 comentarii:

  1. Eu il am pe cel roz si am observat o groaza de lucruri la el :D Nu imi face cel mai fin par din lume dar nici nu il aspreste cum aveam eu impresia mai demult .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi frumos sa ni se potriveasca toate produsele de la aceeasi firma :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dariaa, mie toate sampoanele mi-l aspresc, mai putin Klorane cu extract de lapte de papirus. Cu toate acestea, eu am nevoie de balsam mereu, altfel nu m-as descurca cu parul meu.Te pup!


    @ It's Friday Somewhere, e mai palpitant asa, incerci multe produse, esti mereu in cautarea gamei perfecte. Mie imi place sa incerc foarte multe, daca as sti ca toate produsele de la o firma mi se potrivesc, n-as mai avea motivatie sa testez. In plus, ce m-as face daca mi s-ar potrivi numai produse...La Prairie :D? As da faliment...Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. produsele pt par Herbosophy nu sunt un fel de copie fidela a acestora?si nu cumva putem sa punem un egal intre ele in ceea ce priveste calitatea?tu ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Tacaciucristina, buna intrebare! Si eu am aceasta dilema de ceva timp.
    Am incercat produsele Herbosophy, din dorinta de a descoperi un sampon care sa coste de 3 ori mai putin si sa aiba aceleasi efecte ca sampoanele Klorane. Nu l-am gasit, nu am fost deloc multumita de Herbosophy. Nu numai ca nu am simtit vreo imbunatatire a aspectului parului meu, dar chiar am simtit ca trebuie sa renunt la a mai folosi respectivele produse.
    Mi-am zis ca poate diferenta sta in ingrediente...le-am comparat si in principiu ingredientele sunt aceleasi, atat la Klorane, cat si la Herbosophy. In principiu, pentru ca sunt asezate in alta ordine, de obicei ingredientele active sunt mai spre sfarsitul listei la Herbosophy (asta inseamna ca sunt in cantitati mai mici decat la Klorane) si in acelasi timp Herbosophy mai au si unele ingrediente in plus, nu neaparat benefice.
    Din cate am citit, secretul sta in proportia ingredientelor, nu in lista propriu-zisa, la vedere pentru oricine.
    Ca sa iti ofer pana la urma un raspuns la intrebarea ta, eu le consider o copie, dar una nereusita. Aceasta experienta proasta a mea cu Klorane a fost singulara, in timp ce cu Herbosophy, "esecurile" au fost repetate si voi scrie review-uri in curand pentru acele produse.
    Te pup si te mai astept pe Beauty Tested!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc pt parere, imi place cum gandesti si te exprimi:)
    problema mea cu Herbosophy e ca mi-am luat un sampon pt radacini grase si varfuri despicate,nici un efect.si o masca un ceai verde -tot asa, mai mult apa de ploaie:)).Si cred ca de aceea nu ma tenteaza sa cumpar Klorane.In shcimb cu demachiantul de la Herbosophy ma inteleg de minune
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Tacaciucristina, si eu iti multumesc, mereu ma bucur cand cineva imi spune ca i-am fost de ajutor :D!
    Nici eu nu am obtinut efectul scontat de la niciunul din produsele Herbosophy si nu sunt singura care se plange...Daca nu te atrage Klorane, iti recomand Phyto. Este mai scump, dar produsele sunt de o calitate extraordinara si nu m-au dezamagit niciodata.
    Cat despre demachiant, ma bucur ca l-ai precizat aici pentru ca eram curioasa de ceva timp in privinta lui, dar imi era teama ca este la fel de ineficient ca sampoanele. Acum cred ca ii voi acorda o sansa :D!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Consistenta e destul de cremoasa ca sa inlature machiajul usor si mediu dar e destul de lichid ca sa nu simti ca tragi de piele.Iar ce sa spun ca ochii mei sensibili au reactionat minim la acest demachiant deci il recomand si pt ochi, a sters si rimel si fard destul de usor ( rimelul nu era waterproof). Spor la testat:))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Tacaciu Cristina, nu folosesc machiaj in exces, asa ca ar trebui sa fie bun...Nici eu nu folosesc rimel waterproof, dar nu imi plac demachiantele crema pentru ochi, le prefer pe cele lichide. Multumesc :)!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dap, si eu le prefer pe cele lichide, acum il folosecs pe cel bifazic de la Balea:) scuze ca te tot bat la cap cu comentarii:))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Tacaciu Cristina, nu ma bati la cap :))! Comentariile voastre imi fac placere si orice sugestie/critica/remarca este binevenita, asa ca poti comenta cat vrei :D.
    Eu acum folosesc Garnier Essentials pentru ochi, dar voi renunta la el pentru ca nu ne mai intelegem bine, imi lacrimeaza ochii de la el. :*

    RăspundețiȘtergere