marți, 2 august 2011

Lucky me!

       Am castigat ceva ce imi doream foarte mult - un set cu produse Mario Badescu, oferite de Camelia si de Carespot.

       Cine a fost Mario Badescu? Un roman talentat, ce a imbinat cunostiintele sale in chimie cu dorinta de a descoperi cea mai buna maniera de ingrijire a tenului. Si se pare ca a reusit, de vreme ce de mai mult de 40 de ani, produsele sale se vand in America si sunt apreciate de staruri precum Oprah, Charlize Theron, Sarah Jessica Parker, Eva Longoria, Jennifer Aniston sau Martha Stewart.

       Acum au ajuns si in Romania. Gama este cuprinzatoare si se adreseaza problemelor specifice ale tenului, fie ca este vorba de acnee, de riduri, de aspectul tern sau de excesul de sebum.

      Eu am castigat trei produse pentru corp, care au review-uri foarte bune pe internet si abia astept sa le incerc! Este vorba de Hydrating Hand Cream, A.H.A. Botanical Body Soap si Summer Shine Body Lotion.

      Asadar, peste putin timp veti citi un review cu aceste produse cu care intentionez sa ma rasfat zi de zi dupa ce le primesc :D!

4 comentarii:

  1. Felicitari (din nou) sa te bucuri de ele >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!! ma bucur foarte tare pentru tine! am participat si eu la concurs, desi nu prea obisnuiesc sa ma insciru, dar m-a tentat foarte tare premiul. abia astept pozele si impresiile tale despre mario badescu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, fetelor, sunteti niste scumpe!

    RăspundețiȘtergere