joi, 31 martie 2011

Crema de ochi Uriage Peptilys


   Dintotdeauna am avut probleme in a imi ascunde cearcanele foarte vizibile. Cum nu imi place sa ma bazez doar pe anticearcan, am incercat, in timp, diferite creme de la care am avut asteptari foarte mari pentru a imi imbunatati aspectul acestei zone sensibile. Nu numai ca nu am gasit crema perfecta de ochi, dar nu am reusit sa descopar nici macar una care sa ma multumeasca intr-un fel sau altul, incat sa ii acord o a doua sansa.
   Crema de ochi pe care tocmai am terminat-o este Uriage Peptilys (acum folosesc Nuxe Nirvanesque - contour des yeux, review in curand   AICI) .

   Este o crema destinata persoanelor ce doresc sa previna sau sa trateze ridurile de expresie, dar si pungile de sub ochi si cearcanele, semne de oboseala absolut indezirabile.

PLUSURI:
- crema nu contine parabeni ;
- contine apa termala ;
- machiajul se poate aplica imediat dupa aplicarea cremei ;
- are un efect de umplere a liniilor fine de sub ochi; efectul nu este, insa, de durata, ci doar pentru aproximativ o ora dupa aplicarea cremei ;
- are o textura usoara, foarte placuta si intra foarte repede in piele ;
- actioneaza asupra pungilor de sub ochi ; eu nu am probleme grave in acest sens, asa ca pentru cele ce isi doresc o crema care sa imbunatateasca mai ales acest aspect, nu pot sustine intru totul ca este ceea ce ar trebui sa cumpere.

MINUSURI:
- pretul destul de mare ; eu am achizitionat-o din Sensiblu cu 69 de lei;
- are un efect minim asupra cearcanelor ; prin minim a se intelege ca sunt foarte indulgenta in aceasta prima postare!
- nu are SPF;
- nu reuseste sa previna ridurile; in cazul meu, doua linii foarte fine de sub ochi s-au transformat in cateva luni in doua linii destul de proeminente, desi am folosit aceasta crema de mai multe ori pe zi.

    Cred ca Uriage Peptilys se adreseaza doar persoanelor care doresc doar sa hidrateze conturul ochilor, fara a avea probleme cu aceasta zona. Nu voi mai cumpara aceasta crema.
    Gasesc mai eficient serul pentru conturul ochilor si buzelor de la Gerovital Plant.

Folositi crema de ochi? Ati descoperit vreo crema de ochi care sa faca tot ceea ce promite?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu