sâmbătă, 31 august 2013

Lotiunea de corp Sephora cu floare de bumbac

Cu un parfum aparte, discret si rafinat, cu o consistenta fina, lotiunea de corp Sephora cu floare de bumbac m-a atras dintre nenumaratele sticlute colorate. Am ales-o fara ezitari si a fost una dintre lotiunile la care am apelat frecvent in aceasta vara.
Spre deosebire de sezonul rece, dar si de alte veri, acum nu am mai fost suficient de motivata sa folosesc zilnic o lotiune hidratanta si am cautat in permanenta lotiuni cat mai usoare, care sa se absoarba repede in piele. 

 

Lotiunea de corp Sephora a fost ideala din acest punct de vedere - avand o textura fina, delicata, s-a absorbit aproape instantaneu in piele, fara sa lase urme albe sau pielea uleioasa. Mirosul sau discret s-a mentinut foarte putin timp pe piele. 

Desi a conferit pielii un aspect placut dupa fiecare aplicare, nu a iritat-o si a fost o optiune chiar si imediat dupa epilat, lotiunea nu a excelat in ceea ce priveste hidratarea. Ma asteptam sa nu fie la fel de hidratanta precum o lotiune Neutrogena, spre exemplu. De aceea nu am fost foarte dezamagita cand am constatat ca senzatia de hidratare dureaza cel mult o ora.
Din acest motiv, ma bucur ca am terminat tubul de 190 ml inainte de venirea toamnei - acum voi reveni la cremele de corp mai hidratante! 

Lotiunea este destul de spornica - eu am folosit tubul timp de 2 luni. Pompita permite dozarea lotiunii, dar nu mai este utila atunci cand tubul este aproape gol. Dupa ce am scos pompita, am mai folosit de 3 ori lotiunea inainte de a termina complet tubul.

Probabil ma voi lasa tentata inca o data vara viitoare - pana atunci, revin la lotiuni mai eficiente!

Sa aveti un weekend placut!


6 comentarii:

  1. imi plac lotiunile sephora, am incercat destule.pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Culoarea si descrierea ma duc cu gandul la demachiantul de la Elmiplant cu bumbac. Daca miroase la fel, merita incercat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat demachiantul de la Elmiplant - cu prima ocazie, il voi mirosi, ca sa identific vreo asemanare cu lotiunea Sephora :)!

      Ștergere
  3. Parca as incerca-o si eu! :)

    RăspundețiȘtergere