vineri, 28 iunie 2013

Samponul Schwarzkopf Gliss Satin Relax

Azi va prezint un sampon cu un singur defect - se consuma prea repede :-)! 



Mi-a placut foarte mult samponul Gliss Satin Relax - daca pana acum, sampoanele Gliss folosite mi-au lasat o impresie favorabila, dar nu m-au determinat sa le consider indispensabile, Satin Relax se apropie foarte mult de ceea ce caut la un sampon, fara ca pretul sau sa fie exagerat.

Samponul este destinat parului uscat, indisciplinat. Promite efect anti-frizz si stralucirea unui par sanatos, cu ajutorul complexului cu keratina lichida. 

Mi-a placut textura sa cremoasa, catifelata. Aplicat pe par, face o spuma densa. Am folosit balsam dupa samponare, dar acest sampon nu mi-a incurcat parul (de altfel, destul de aspru) si as fi putut renunta la balsam.

Dupa spalare, am lasat parul sa se usuce natural aproape in totalitate, apoi l-am coafat cu foehn-ul. Folosesc mai multe produse de styling, al caror efect il cunosc deja si in timp, mi-am dat seama ca fara sa folosesc si un sampon anti-frizz, acestea nu au aceleasi rezultate. 
Gliss Satin Relax mi-a lasat parul neted, disciplinat si am reusit sa il aranjez foarte usor. Nu confera parului un luciu specific, nici nu face minuni in ceea ce priveste varfurile uscate, dar pentru disciplinarea parului, pare ideal. 

Din fericire, parul isi mentine volumul. Mai important, am reusit sa spal parul la fiecare patru zile - pentru o luna de vara, aceasta perioada mi se pare suficient de lunga - de obicei, il spal la fiecare doua zile. Din acest punct de vedere, este un sampon foarte bun - nu ingrasa parul absolut deloc!

Samponul are 250 ml - mie mi-a ajuns pentru 9 utilizari (sampon aplicat de 2 ori la fiecare spalare, pe un par lung si des). 

Ingredientele samponului sunt cele de mai jos:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7, GLYCERYL COCOATE, DIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-74, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, PANTHENOL, COCODIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, PARFUM, LAURETH-4, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, LAURETH-7, MICA, HEXYL CINNAMAL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, CI77891. 

L-am cumparat din DM cu 11 ron. Merita incercat!



4 comentarii:

  1. Un sampon demn de luat in seama, daca nu ingrasa parul si il disciplineaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi s-a parut cel mai bun dintre cele Schwarzkopf incercate si chiar din ce exista pe rafturile supermarket-urilor.

      Ștergere
  2. l-as putea incerca
    m-ai facut curioasa

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere