miercuri, 12 iunie 2013

Lotiunea de corp revigoranta Elmiplant cu lamaie verde si gutuie

Dupa experienta placuta cu lotiunea de corp Elmiplant pentru fermitatea pielii, m-am hotarat sa o recumpar...marea nemultumire a intervenit cand nu am gasit-o pe raftul supermarket-ului si in lipsa de timp, am optat pentru lotiunea de corp Elmiplant revigoranta. Lotiunea aceasta face parte din recenta gama Body Nutrients - nu are parabeni, parafina sau coloranti. In schimb, contine extracte naturale de lamaie verde si gutuie, care sa imbunatateasca tonusul pielii si sa refaca echilibrul sau natural de hidratare. Promite sa tonifice, sa revitalizeze si sa revigoreze pielea. Este destinata pielii normale si promite hidratare de pana la 48 de ore. 



Dintre cremele incercate de la Elmiplant, aceasta m-a entuziasmat cel mai putin. Nici macar mirosul, pe care alta data il adoram, nu ma atrage...imi aminteste, in schimb, de esentele artificiale puse in anumite prajituri. 
Textura este usoara, specifica cremelor Elmiplant - crema se absoarbe repede in piele, daca o aplicati cu miscari circulare si masati usor pielea pentru aproximativ un minut, nu lasa urme grase...dar nu lasa nici pielea foarte hidratata! Nici eu nu am fost constanta in aplicarea ei, ci am ales sa o folosesc o data la 3-4 zile. Dar senzatia de hidratare a lipsit cu desavarsire, chiar si la 3 ore dupa aplicare. 
Nu mi-a facut placere sa o aplic dupa epilare, pentru ca am simtit o usoara senzatie de iritare a pielii. 


In 3 saptamani de folosire (aproximativ 8 aplicari), am consumat jumatate din tubul de 250 ml. Voi insista sa o consum, desi nu am observat niciun beneficiu - pielea nu este revitalizata sau tonifiata, nici macar superficial hidratata. 
Pretul lotiunii este rezonabil, de aproximativ 11 lei, in orice hypermarket. Eu nu o voi recumpara, pentru ca sunt multe alte lotiuni mult mai bune de la Elmiplant pentru care pot opta.

Va doresc o zi frumoasa!

Un comentariu:

  1. Si eu am scris astazi despre laptele demachiant cu extract de gutuie. Nici pe mine el nu m-a incantat prea mult. Chiar vroiam sa incerc si lotiunea de corp...

    RăspundețiȘtergere