joi, 30 august 2012

Produsele mele de top in aceasta vara!

       1 septembrie a venit prea repede, colectiile de toamna au aparut deja in magazine iar eu m-am gandit ca ar fi un moment prielnic pentru o "recapitulare" a produselor mele preferate din aceasta vara, in speranta ca aceasta postare va va fi de folos. 

       Am descoperit multe produse bune vara aceasta si m-am bucurat ca experientele mele nefericite cu diverse noutati de pe piata au fost foarte putine. Despre unele dintre produse am scris deja, click pe numele lor pentru a citi review-urile.

       Lotiunea micelara Vichy Normaderm este un produs exceptional, care mi-a fost de mare folos de-a lungul verii, pentru a imi mentine tenul curat, in ciuda caldurii si a prafului in exces. Demachiaza excelent, lasa tenul curat, dar nu uscat, iar pretul pentru 400 ml (care se consuma greu) este unul potrivit, avand in vedere calitatea produsului - 57 ron. O gasiti in farmacii.


      Pentru indepartarea impuritatilor, am folosit saptamanal masca Avon Planet Spa cu floare de lotus, pentru curatarea porilor. Se aplica foarte usor, miroase frumos si in doar 5 minute, lasa pielea catifelata si curata. O puteti cumpara la un pret foarte bun din cataloagele Avon, care includ foarte des oferte la gama Planet Spa. 




      Tot de la Avon, va voi recomanda doua produse surprinzator de bune, din recent lansata gama Foot Works cu menta si aloe. Spray-ul dezodorizant s-a dovedit foarte util in concedii, mai ales pentru ca racoreste picioarele instantaneu iar senzatia a fost de nepretuit, la peste 40 de grade. Gomajul exfoliant este foarte fin si mi-a folosit pentru o pedichiura impecabila si pentru talpi fine intreaga vara. Ambele produse sunt accesibile la pret - aproximativ 11 ron fiecare.


      Pe parcursul verii, am ramas fidela deodorantului anti perspirant Mitchum, pe care acum il puteti gasi in majoritatea hypermarketurilor. 


      Pentru hidratarea pielii, de cele mai multe ori m-am limitat la a aplica uleiul de masaj de la DermArgan, pentru ca se absoarbe usor in piele, evidentiaza bronzul si confera pielii un luciu discret. 


      Machiajul a fost unul minimalist, de cele mai multe ori am evitat fardul de pleoape si am folosit doar mascara. Am evidentiat buzele cu rujul meu preferat, pentru un look natural, Avon Plump Pout, nuanta In The Pink. Nu este foarte rezistent, dar are o culoare frumoasa.





      Parfumul meu preferat nu a fost greu de ales - Azzaro Twin m-a cucerit. Are o aroma senzuala, persistenta, feminina si cu siguranta voi regreta cand se va termina. 


Acestea au fost alegerile mele pentru vara. Va tenteaza vreun produs din cele de mai sus? Le-ati mai folosit? Ce produse v-au placut in timpul verii?



5 comentarii:

  1. Si mie mi-a palcut lotiunea micelara Normaderm, dar dintre mastile Planet Spa mi-a placut mai mult cea cu namol..

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-a placut lotiune micelara Normaderm, dar dintre mastile de la Planet Spa mi s-a paurt mai buna cea cu namol.

    RăspundețiȘtergere