miercuri, 8 august 2012

Lotiunea micelara Vichy Normaderm, de nota 10!

Avand in vedere caldura insuportabila de afara si efectele ei asupra tenului meu, am pornit in cautarea unor produse usoare, eficiente, care sa imi mentina tenul curat, sa previna excesul de sebum si sa tina departe de pielea mea impuritatile. 

Pentru demachiere, am avut norocul de a descoperi acel produs care sa indeplineasca cerintele mele - solutia micelara Vichy Normaderm. Am fost sceptica la inceput, intrucat experientele mele cu diferite produse Vichy s-au dovedit a fi in mare parte nefericite. Din fericire, nu a fost cazul acum.


Fara alcool si fara parabeni, Vichy Normaderm curata tenul fara a-l agresa, calmeaza pielea si se poate utiliza inclusiv in jurul ochilor. Am constatat incantata ca este la fel de delicata si de eficienta cu un simplu fond de ten, dar si cu un machiaj mai elaborat, inclusiv cu produse waterproof. Nu imi lacrimeaza ochii dupa folosire, nu mi se irita tenul, nu se inroseste si nu am avut nicio reactie neplacuta. 

Lotiunea este hipoalergenica, potrivita si pentru tenul sensibil sau cu imperfectiuni. Eu o aplic dimineata si seara, cu ajutorul unei dischete demachiante. Atunci cand sunt machiata, folosesc foarte putine dischete demachiante, pentru ca indeparteaza usor atat mascara, cat si fondul de ten. Produsul poate fi dozat cu ajutorul pompitei. Singurul dezavantaj al sticlutei este dimensiunea sa, mai ales daca va rezumati la un bagaj mic in vacanta.

Comparand-o cu lotiunea micelara Uriage, despre care am scris AICI, o prefer pe cea de la Vichy, pentru eficienta sa si pentru senzatia de ten curat pe care mi-o lasa dupa fiecare folosire, fara a usca pielea. 

Eu am achizitionat-o din Centrofarm, in format economic de 400 ml, la pretul de 57 ron. Am folosit aproape 200 ml in 17 zile in care am fost machiata zilnic. Cu siguranta o voi recumpara, pentru ca ma bucur ca in sfarsit am gasit un produs caruia nu am ce sa ii reprosez.

Un comentariu: