marți, 21 august 2012

Gelul de curatare Elmiplant pentru ten mixt si normal

In general, am fost multumita de produsele Elmiplant, asa ca nu am ezitat niciun moment sa cumpar gelul de curatare Elmiplant, din gama Skin Moisture, cand l-am zarit intr-un Plafar. 

Gelul este dedicat tenului normal si mixt. Promite sa curete eficient si sa revigoreze tenul, cu ajutorul unor ingrediente active - nectarul de gutuie mentine hidratarea pielii, in timp ce vitamina E este un antioxidant cu proprietati reparatoare. In schimb, gelul nu contine sapun si nici parabeni sau parafine. 


Trecand peste ceea ce scrie pe ambalaj, mie mi se pare un produs care face ceea ce promite. Dupa masarea gelului pe pielea umeda si clatirea fetei cu apa calda, tenul se simte curat si foarte placut la atingere. Nu apare acea senzatie de piele care strange, uscata. Pielea este fina, hidratata, dar fara impuritati. Gelul poate fi folosit fara probleme si in jurul ochilor, nu i-am simtit iritati in niciun moment. 

Gelul este ambalat intr-un tub de 150 ml. Mi-as fi dorit sa fie ambalat altfel, pentru ca astfel se iroseste destul de mult produs. Un ambalaj cu pompita ar fi fost mai potrivit, avand in vedere consistenta produsului.

Cel mai bun aspect al acestui gel este mirosul sau! Are un miros innebunitor, fructat, de gutui, care m-a convins sa il cumpar imediat.

Este un produs accesibil, costa 14 ron. Eu il recomand si ma bucur ca inca o data, Elmiplant nu ma dezamageste.

3 comentarii:

  1. Poate fi folosit si pt demachiere? Sau nu ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat, de obicei nu folosesc gelurile de curatare si pentru demachiere. Sincer, nu stiu sa iti spun daca ar fi eficient. Multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  2. Nu ai pentru ce. Eu multumesc de raspuns.

    RăspundețiȘtergere