marți, 5 iunie 2012

Ceva tare simpatic si nefolositor

Nu stiu voi cum sunteti, insa eu ma indragostesc deseori de cosmetice, de haine, de obiecte in general...iar dragostea dureaza maxim o saptamana. De cele mai multe ori rezist impulsului de a le cumpara pentru ca imi dau seama ca nu imi folosesc la nimic. 

Din categoria de mai sus, saptamana asta m-am indragostit de o rochie pentru sauna. Nu am mers niciodata la sauna, nici nu intentionez sa merg in viitorul apropiat, dar rochia din bumbac, de altfel foarte asemanatoare unui prosop, mi se pare indispensabila. Cel putin astazi, maine probabil voi uita de ea. Pe cea de mai jos am gasit-o astazi pe Vivre, dar am probat una asemanatoare acum un an intr-un magazin de profil, intesat de halate si de prosoape pufoase. Voi rezista tentatiei pentru ca nu ii vad utilitatea, dar mi se pare foarte, foarte draguta.


In alta ordine de idei, astazi am primit un produs interesant, un sapun Dior J'Adore pe care abia astept sa il incerc si sa va spun daca este atat de hidratant precum promite. Contine unt de shea si ulei esential de ylang ylang si se anunta a fi un rasfat pentru piele. 

Voi la ce visati in ultimul timp?


2 comentarii: