miercuri, 15 februarie 2012

Lotiunea delicioasa si ciocolatoasa de la Sephora :D

V-am povestit acum ceva timp despre lotiunea de corp Sephora cu aroma de Chocolate Toffee pe care am primit-o, speciala in primul rand datorita mirosului.
Am fost foarte entuziasmata sa descopar aroma puternica de ciocolata, dar am preferat sa aman acest review pentru a vedea daca ma limitez la a lauda mirosul de ciocolata. Ei bine, dupa aproape doua luni de "probe", am ajuns la concluzia ca lotiunea ciocolatoasa exceleaza din punct de vedere al aromei, fara a fi atat de hidratanta pe cat mi-as fi dorit si fara a ma impresiona din alte puncte de vedere. Dar doar nu puteam gasi lotiunea perfecta!
Textura lotiunii este una usoara, aproape fluida, asemanatoare unui lapte de corp. Se absoarbe foarte repede in piele si nu lasa pielea grasa, asa ca va puteti imbraca foarte repede dupa aplicare.
Impresia este ca va dati cu ciocolata pe corp (stiu, laud obsesiv proprietatile ciocolatoase ale lotiunii), nu doar datorita mirosului, ci si a culorii lotiunii.
Lotiunea este ambalata intr-un tub practic, care are, din pacate, doar 150 ml, ce se consuma repede, repede. 
In privinta hidratarii, lotiunea nu m-a impresionat absolut deloc. Senzatia de catifelare a pielii este de scurta durata. Lotiunea contine vitamina A si vitamina E, dar si multi parabeni.

Ma voi limita, deci, la o recomanda pentru miros! Nerecomandata persoanelor dependente de ciocolata, pentru ca pofta vine instantaneu!
Gasiti lotiunea de corp Chocolate Toffee in parfumeriile Sephora! 

2 comentarii: