miercuri, 5 octombrie 2011

Sfatul zilei! Ponturi...de beauty in calatorii

Tuturor ni s-a intamplat sa ne facem bagajul si sa realizam abia cand am ajuns la destinatie ca am uitat ceva important, precum crema de fata, samponul, fondul de ten sau peria de par. Ce facem in aceste situatii? Iata sugestiile Ronei Berg, autoarea cartii "Frumusete la minut"!


Ti-ai uitat acasa fondul de ten?  
Amesteca niste pudra de fata in crema hidratanta.

Ai uitat demachiantul?
Umezeste un servetel cu ulei de masline sau ulei vegetal ca sa indepartezi machiajul. Daca rimelul este waterproof, incearca niste ulei de susan pe un servetel.

Nu ai sampon?
Foloseste gel de dus, care este un fel de sampon pentru corp.

Nu ai lotiune de corp?
Foloseste balsam de par ca sa iti hidratezi mainile, coatele si picioarele - nu si fata!

Ai nevoie de un strop de luciu?
Da-ti cu un strop de ulei de masline sau de samburi de struguri prin par. Ele dau o stralucire sanatoasa, fara sa miroasa. Sau limpezeste-ti parul cu o cana de infuzie de ceai Lipton.


Si poate cel mai bun sfat...verifica de doua ori inainte de a pleca de acasa, pentru a nu fi pusa in situatia de a te demachia cu ulei de masline sau de a hidrata pielea cu balsam de par!

4 comentarii:

  1. ce bune idei... :) de multe ori am fost pusa in situatia neplacuta de a fi uitat ceva acasa, dar mie nu mi-a fugit gandul la posibilitatile astea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant ,multumim pt articol:)

    RăspundețiȘtergere
  3. dar ce are demachierea cu ulei de masline? e de 10 ori mai buna decat demachierea cu un demachiant ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ World of Leea, nici eu nu m-as fi gandit si solutia la care am apelat a fost sa imi cumpar respectivul produs de acolo. Ma bucur ca ai trecut pe aici si sper sa revii pe blogul tau :*!

    @ Anonim, multumesc!

    @ Clarra, pentru unele poate fi deranjant sentimentul de gras pe fata...si eu cred ca este eficient, dar prefer sa apelez la demachiant :D! :*

    RăspundețiȘtergere