joi, 13 octombrie 2011

Escada Especially, o raza de soare printre atatia nori

         Ce mai conteaza ca afara ploua si este frig si tot ce iti vine in minte este sa dormi sau sa lenevesti in pat?

         Inchide ochii si patrunde in atmosfera creata de Escada Especially. Priveste reclama si urmeaza-i sloganul - "Create your world of happiness".

          Apoi inspira adanc notele feminine si florale de trandafir si ylang ylang. Inca nu esti bine dispusa? Simte notele de varf de para si ambrette. Poate ca asta nu va schimba vremea de afara, nici nu va aduce vreo raza de soare, dar ti-ar putea reda energia de care ai nevoie :D. 



        Escada Especially, parfumul ce m-a cucerit zilele acestea, este noua creatie a casei Escada.  Nu am avut inspiratia sa ii verific si pretul in Douglas, unde l-am descoperit, dar il puteti gasi online AICI, intr-un set incantator.


Voua ce va aduce zambetul pe buze in aceasta perioada?

5 comentarii:

  1. Ador trandafirul si ylang-ylangul, asa ca voi testa parfumul cu prima ocazie (ca tot voiam sa-mi fac cadou un parfum anul asta :) ). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Coco, si pe mine m-a atras reclama iar apoi mirosul m-a cucerit!

    @ Yellow Jade, sper sa fie ceea ce iti doresti :D! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim, eu doar l-am incercat de cateva ori in magazine, nu l-am cumparat. Cu toate acestea, am sesizat ca nu rezista precum alte parfumuri mai puternice pe care le-am avut (Tresor sau Chanel N5, de exemplu), dar in jur de 6 ore a persistat fara probleme.

    RăspundețiȘtergere