luni, 10 octombrie 2011

Crema de ochi Caudalie...de ce o consider o dezamagire

           Daca ar fi sa aleg un singur produs de ingrijre, probabil as opta pentru crema de ochi. Din acest motiv am asteptari mari si este tare greu sa gasesc una suficient de buna incat sa o recumpar si sa ma declar multumita.

           Acea crema la care visez in mod cert nu este Caudalie Pulpe Vitaminee.

           Este o crema anti rid, cu polifenoli din struguri, un puternic ingredient antioxidant, ce combate efectele distructive ale radicalilor liberi, responsabili pentru imbatranirea inainte de vreme...Nu are parabeni sau coloranti.

          Este si o crema ce promite sa combata cearcanele, oferind un aspect odihnit pielii. Pentru mine suna a crema ideala, mai ales ca imi doream sa incerc un produs de la Caudalie.


          Am aplicat-o intocmai, dimineata si seara, timp de mai mult de doua luni, cu tamponari usoare in jurul ochilor si in jurul buzelor, crema fiind recomandata si pentru conturul buzelor. In plus, am tinut-o la frigider pentru a ii intensifica rezultatele, asa cum scrie pe ambalaj. Are cateva aspecte ce m-au incantat...
  • textura usoara, ce se absoarbe imediat in piele
  • lista de ingrediente
  • nu mi-a provocat iritatii sau usturimi in zona ochilor
  • ma pot machia imediat dupa ce aplic crema
  • ambalajul este foarte practic, intr-un tub
  • se consuma greu, o am de doua luni si ma astept sa ma mai tina si luna aceasta
        Avantajele de mai sus nu ma conving, insa, sa ii dau o nota buna. In rest nu face nimic.

        Nu previne ridurile, nu are niciun efect asupra celor existente, nu mi se pare suficient de hidratanta, nu are rezultate asupra cearcanelor sau a pungilor de sub ochi.

        Pretul cremei este de 113 ron si o puteti gasi in reteaua de farmacii Centrofarm. Eu nu o voi recumpara. Ramane de vazut ce voi incerca dupa ce se termina aceasta.

UPDATE: Desi nu va recomand sa va bazati intru totul pe un review atunci cand alegeti un produs sau, dimpotriva, renuntati la a-l cumpara, poate va va folosi sa stiti ca tenul meu este mixt iar zona din jurul ochilor este usor uscata si necesita hidratare sporita. Poate acest lucru va va ajuta sa stabiliti in ce masura produsul acesta corespunde cerintelor tenului vostru. :*

Ati incercat vreun produs de la Caudalie?

8 comentarii:

  1. 113 ron? mi se pare un pret prea mare pentru o crema de ochi.
    Incearca uleiul de migdale dulci - costa 6 ron sticluta de 10 ml si il gasesti la Plafar. Are un puternic efect antirid, reda elasticitatea pielii, hidrateaza foarte bine si reduce cearcanele (iti spun din proprie experienta ca le reduce cu adevarat - efect observat de mine dupa mai multe luni de utilizare zilnica).

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Clarra, am mai citit la tine pe blog despre uleiul de migdale dulci si mi-l voi cumpara de indata ce ajung in Plafar, este primul pe lista. Chiar vreau sa il incerc, poate va functiona, mai ales ca am cearcane foarte vizibile si mi-ar placea sa ajung la un moment dat sa nu mai folosesc concealer :). Multumesc pentru sfat! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. I suppose that in Russia I can't buy this =(

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Valery, I don't know for sure, but I suppose Caudalie is also available in Russia. You can try this application, just enter your city and Caudalie will tell you 9 points of sale closest to your address. http://www.caudalie.com/uk/where-to-find-us.html

    Hope you find it! Thanks for reading my blog, it was quite a surprise to receive your comment!

    RăspundețiȘtergere
  5. Incearca all about eyes rich-Clinique- mie mi se pare minunata.O gasesti la un pret mai bun pe strawbwrry,daca te intereseaza.
    p.s. imi place blogul tau,m-am saturat sa citesc pareri despre produse cosmetic plant,bioten si gerovital

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Carmen T, multumesc pentru recomandare si pentru aprecieri!

    Incerc sa imbin placutul cu utilul pe blog, sa fac review-uri tuturor produselor pe care le folosesc, dar in acelasi timp sa vin cu alte informatii noi din moda, beauty si tot ce tine de acest domeniu atat de placut pentru noi, pentru a nu va plictisi :D.

    Ma abtin sa fac review-uri unor produse mult discutate pe alte bloguri, pentru ca nu cred ca exista cineva dornic sa citeasca 100 de review-uri pentru acelasi produs. Din acelasi motiv, nu ma atrag campaniile lansate de diverse branduri pe bloguri.

    Cat despre crema de ochi, Clinique All About Eyes Rich se afla de mult pe lista mea de cumparaturi iar singurul motiv pentru care nu am achizitionat-o inca este recipientul, pe care nu il gasesc foarte igienic - mereu am preferat tuburile.

    Cu toate acestea, cred ca mi-o voi cumpara de indata ce o termin pe aceasta, pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ea si vreau sa ma conving daca este buna si pentru mine.

    Iti multumesc pentru comentariu si te mai astept pe blogul meu! O zi frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am incercat acest produs si sunt foarte incantata de el. In plus mai am de la Caudalie serul de fermitate care este senzational!

    De-a lungul timpului cred ca am incercat aproape toate cremele de pe piata si din experienta iti spun ca sunt foarte multi factori care influenteaza actiunea unei creme ... din cate am vorbit cu dermatologul meu conteaza foarte mult alimentatia si stilul de viata... E posibil sa nu se potriveasca pielii tale insa poate sunt persoane carora le merge, cum sunt eu ... de aceea daca tot vrei sa faci un bine celor care iti citesc blogul cred ca ar fi bine sa spui macar ce tip de ten pe ai pentru a nu duce in eroare! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Anonim, sunt constienta ca o crema poate avea efecte diferite in functie de tipul de ten si niciodata nu mi-am permis sa cataloghez vreun produs ca fiind dezastruos, ci doar am prezentat experienta mea personala cu acel produs. Un review, in opinia mea, pe asta se bazeaza si trebuie citit ca atare, nu trebuie urmat ad-literam. Bineinteles ca exista persoane carora li se va potrivi produsul.

    Ai dreptate in privinta factorilor care influenteaza aspectul tenului nostru, dar si efectul diferitelor produse...am observat tot din experienta proprie ce diferenta poate face un stil de viata echilibrat si o alimentatie potrivita.
    Cat despre tenul meu, am tot precizat in alte review-uri, se pare ca de data asta am uitat, imi recunosc greseala :) - am tenul mixt, iar pielea din jurul ochilor este usor uscata. Poate de aceea aceasta crema nu a fost suficient de hidratanta pentru mine.

    Multumesc pentru comentariu, te mai astept pe blog! :*

    RăspundețiȘtergere