vineri, 16 noiembrie 2012

Cateva lucruri care imi fac toamna mai frumoasa

Toamna nu este tocmai anotimpul meu preferat. Nu imi place frigul, nu imi place ploaia, nu ma dau in vant dupa hainele groase si nu vad nici prea mult romantism in frunzele care cad... Incerc, insa, sa o fac mai frumoasa cu lucruri marunte care ma binedispun zi de zi. 

Anul trecut mi-am dorit mult o haina rosie...si nu mi-am luat-o. Anul acesta, am vazut haina perfecta (cea de mai jos) si nu am mai ezitat. Acum o port des si imi place la nebunie. Are o culoare puternica, ce incanta privirea si care ma face sa ma simt tare bine. 


Un alt lucru care si-a castigat un binemeritat loc in "topul" meu de toamna este un parfum divin, suav, caruia nici macar nu i-am acordat prea multa atentie la inceput. Acum este preferatul meu si inca nu m-am plictisit sa il folosesc (aproape) zilnic. Este vorba despre Eugenie Rance 1795, o aroma florala, usor fructata, creata, se pare, pentru intaia oara pentru Printesa Eugenie, sotia lui Napoleon al III-lea.
 Este un parfum distins, dar intens, ce emana feminitate si eleganta, iar povestea asociata lui il face cu atat mai dezirabil. Este tot ce nu ma asteptam sa iubesc la un parfum si totusi, il ador.


Iesind din zona "regalitatii", revin la produse uzuale, dar de care nu ma pot lipsi. Unul dintre aceste produse ar fi crema de maini Dove Intense Nourishment cu Deep Care Complex. Hidrateaza instantaneu mainile, le lasa fine. Are un ambalaj tare practic si nu ocupa mult spatiu, lucru pe care am ajuns sa il apreciez atunci cand cumpar ceva nou. O recomand, este excelenta!


Raman in "zona" hidratarii, pentru a mentiona cea mai mare descoperire pe care am facut-o in aceasta toamna. Nu, nu am descoperit vreun leac antiimbatranire, ci banalul ulei de avocado, pe care atatea persoane l-au laudat si caruia nu i-am acordat pana acum atentia cuvenita. Este, cu siguranta, cel mai hidratant ulei pe care l-am incercat. Il aplic in fiecare seara pe fata, inclusiv in jurul ochilor, masez pielea cateva minute cu miscari circulare iar dimineata ma trezesc cu un ten cu aspect luminos si odihnit. Imi place la nebunie si va recomand tuturor sa il incercati! Eu am tenul mixt, insa nu am avut nicio problema cu acest ulei!
Eu il cumpar din noul magazin naturist din Auchan, cu 6 ron, 10 ml. Preturile sunt mult mai mici decat in Plafar si produsele sunt diverse, mereu imi face placere sa intru in acest magazin.

Va doresc un weekend superb!
 


6 comentarii:

  1. ulei de avocado foarte bun are si Faresul , este si pentru consumul intern , eu pun in salate !

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde ai luat haina rosie?

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde ti-ai luat paltonul rosu?
    La capitolul hidratare,incearca squalane de masline.Il gasesti tot la magazine gen plafar,e fenomenal.Si eu prima oara am descoperit uleiul de avocado si mi se parea the holly grail,dupa care am descoperit mai multe uleiuri,printre care si jojoba,care ma fascina ,iar acum squalane-ul asta mi se pare ca le intrece pe toate:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din Motivi. Nu am incercat squalane, ma voi interesa! Iti multumesc pentru sfat!

      Ștergere