sâmbătă, 18 februarie 2012

Parfumurile Jean Paul Gaultier, esente tari in sticlute spectaculoase

        Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fie impresionata de design-ul inedit al sticlutelor de parfum Jean Paul Gaultier. Fie ca vorbim de parfumuri-simbol, cum este Classique, sau de recentul Kokorico, Jean Paul Gaultier a reusit mereu sa socheze prin propunerile sale.

        Mai jos aveti o galerie cu cele mai inspirate sticlute de parfum, din punctul meu de vedere. Desi nu m-au atras prin miros, intotdeauna am admirat prezentarea acestor parfumuri.

       Classique, unul dintre cele mai cunoscute parfumuri ale casei Jean Paul Gaultier, este un simbol al feminitatii, prin sticluta ce imita silueta perfecta a unei femei. De-a lungul timpului, silueta a fost "imbracata" in rochii si corsete menite sa atraga toate privirile.


Varianta aceasta se poate comanda de AICI.

Aceasta sticluta de Classique, accesorizata sumar, este preferata mea. Gasiti parfumul AICI.


Sticluta de mai sus, cu un aer usor exotic este o editie limitata din vara lui 2006. Este senzationala!


Sticluta verii 2010 ma duce cu gandul la celebrele rochii bandage Herve Leger.









Un alt parfum al casei Jean Paul Gaultier este Fragile. De obicei arunc sticlele goale de parfum, insa pe acesta l-am pastrat. Este o varianta chic, pariziana, a globului cu fulgi de zapada din copilarie.


MaDame este un alt parfum al casei Jean Paul Gaultier. Il puteti comanda de AICI.




Nici barbatii nu au fost lasati deoparte. Classique are un corespondent - Fleur du Male (disponibil AICI) si Le Male (pe care il gasiti AICI) imita silueta unui barbat. Un barbat chiar atragator, as spune!  


Preferatul meu este Kokorico, noua aroma a casei Jean Paul Gaultier. Pretul aproximativ este de 350 ron pentru 100 ml. Il puteti cumpara din parfumerii sau online, de AICI.



8 comentarii:

  1. superbe intr-adevar...mie imi plac si cum miros..pe cel in globul de sticla si pe ultimul nu le stiu...cum mi-o fi scapat domne ? :)))))))si eu ma mir...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Coco, Fragile, cel in glob de sticla, este un parfum greu, puternic, cu o aroma florala intensa. Mi-a fost tare greu sa ma acomodez cu el, dar persista ore intregi!
    Cat despre ultimul, este abia aparut, poate fi un cadou potrivit de Dragobete pentru iubit! Daca a fost cuminte, bineinteles! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. wow...astia chiar stiu sa isi vanda produsul...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Irina, asa este, strategia de promovare este una de succes! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Intotdeauna mi-a placut J.P.G....Atat cel pentru femei cat si cel pt barbatii. L-am avut pe cel clasic de cateva ori si l-am termiat muult prea repede :D. Uite ca mi-ai facut pofta de el :(.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Federova, 1 martie poate fi o ocazie potrivita sa il primesti ca martisor :D! Nu am avut Classique, ci Fragile. Nu m-au cucerit niciodata parfumurile Jean Paul Gaultier. Cele ce mi-au placut intotdeauna si pe care le recumpar de obicei sunt cele Versace - Bright Crystal, Crystal Noir, Versense. Te pup, sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu in general sunt pasionata de designul sticultelor de parfum si nu numai. Char si al sticlelor de bauturi. Si nu, nu sunt vreo bautoare! :))) Pur si simplu imi place sa le privesc, sa dmir anumite detalii.
    Jean Paul Gaultier are unele dintre cele mai „iconice” forme de sticlute de parfum. Imi place mult si preferata ta dar si cea cu rochie/corset auriu sclipitor. Foarte Marylin. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Not Beautiful Enough, si eu apreciez design-ul inedit al unei sticle, fie ea de bautura sau de parfum.

    Desi Classique este deja un parfum iconic, cu un loc binemeritat in istoria parfumurilor, apreciez ca parfumul este reinventat in fiecare sezon prin sticluta inedita aleasa. Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere