marți, 21 februarie 2012

Lancome Miracle, un parfum suav si feminin

Unele parfumuri, desi pentru femei, sunt aspre, "reci", amintesc mai degraba de parfumurile barbatesti si nu inspira deloc feminitate. Altele sunt atat de intense, de dulci, de ametitoare incat par de nepurtat pentru cele mai multe dintre noi. Lancome Miracle nu se inscrie in niciuna dintre aceste categorii.

Mai am cateva picaturi din acest parfum si imi dau seama acum, la sfarsit, cat de mult mi-a placut, de aceea am vrut sa vi-l descriu si sa vi-l recomand.
Fiecare femeie simte in felul ei aroma unui parfum si o asociaza cu diverse momente sau lucruri semnificative pentru ea. Eu vad in Lancome Miracle intruchiparea feminitatii. Il asociez cu un buchet de trandafiri in culori pastelate, cu o rochie diafana, de matase, care aluneca pe corp, cu o plimbare la ceas de seara pe Pont Alexandre III in Paris. Mie imi inspira romantism prin fiecare nota.

Lancome Miracle este suav - in notele sale se regasesc frezii, magnolie, ghimbir, iasomie, in echilibru cu note de mosc si de pruna. Notele de mijloc de piper condimenteaza acest parfum, pentru ca femeia care poarta Lancome Miracle nu este una stearsa, ci una care traieste intens si apreciaza ceea ce este frumos.
Este un parfum intens, dar fin, nici prea floral, nici prea fresh, nici ametitor de dulce.

Chiar daca este un parfum lansat in 2000, il consider la fel de actual si l-as recumpara oricand. Reclama cu Diane Kruger mi se pare elocventa pentru ceea ce reprezinta Lancome Miracle. Vi-l recomand cu caldura!
Il gasiti in parfumerii sau il puteti comanda de AICI.


4 comentarii:

  1. O doamne...am adorat acest parfum acu vreo 8 ani cand l-am descoperit si a fost favoritul meu pentru vreo 2 ani. Momentan folosesc gelul de dus Miracle, mai am vreo 3-4 spalari din el si mi-e groaza cand se va termina. Mai am undeva pe la mama o sticluta de 5 ml pe care mi-am propus s-o pastrez forever (sincer nu stiu daca nu cumva mi-a stricat sora mea planurile ca parca am prins-o o data cu ea in geanta).
    Minunat parfum, nu-l uiti niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Just_Me, ma bucur ca si pentru tine este un parfum special. Si eu fac asa cu multe produse, geluri de dus sau parfumuri, cand ajung spre final nu vreau sa ma despart de ele si tin la acele cateva picaturi ramase. Totusi, nu are niciun rost sa ne atasam de ele, oricand putem cumpara altele. Daca sora ta l-a consumat, probabil ca i-a placut la fel de mult. Sunt sigura ca la un moment dat te vei reintalni cu mirosul acest parfum inconfundabil. Te pup, sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e un "parfumu cu aroma de amintire". Si eu l-am avut de 3-4 ori, l-am primt cadou la 18 ani prima data si tare mult mi-a placut. Imi aminteste de vara...de-o prietena...de cineva...de mine candva :P. Mi-e dor de aroma lui...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Federova, ce frumos ai spus-o! Cred ca este asta face parfumurile deosebite - aroma lor naste amintiri fie frumoase, fie triste, dar mereu ne leaga ceva de ele. :*

    RăspundețiȘtergere