luni, 13 februarie 2012

Cateva aparitii de la premiile Grammy

Aseara au avut loc premiile Grammy. Marea castigatoare a serii a fost Adele. Cantareata a fost foarte eleganta, intr-o rochie Giorgio Armani.



Pe covorul rosu, Nicki Minaj si "partenerul" sau au fost, fara indoiala, aparitia serii.



Este prima data cand o vad pe Rihanna pe covorul rosu cu noua sa culoare de par. Nu cred ca blondul o avantajeaza, nu am apreciat niciodata radacinile de alta culoare, dar imi place ca Rihanna este atat de versatila.




O alta artista care uimeste de fiecare data prin culorile fistichii alese pentru parul ei este Katy Perry. De data aceasta, si-a asortat superba rochie la podoaba capilara albastra.


Mi-au placut mult aplicatiile de pe rochia lui Kelly Rowland.


Sa aveti o saptamana frumoasa!

4 comentarii:

  1. Off...chiar eram curioasa ce trend va mai porni Rihanna cu parul ei dar nu-mi place nici mie cum ii sta. :( Machiajul ei de la premiile Grammy imi place mult, la fel si al Adelei (Oare e corect sa-i spun asa? :))).
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Just_Me, si eu am apreciat machiajul lor, pentru ca Adelei (presupun ca este corect :P ) ii pune in evidenta pometii foarte frumos, pe cand Rihanna are un machiaj destul de simplu, dar care o avantajeaza de minune. Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce frumoasa e rochie lui kelly rowland si coafura ii sta bine.
      mie imi place adele ca si cantareata dar nu-mi plac deloc silueta ei si faptul ca o imbraca de parca ar avea 50 de ani.. si ea are 25 in realitate, sau o varsta oricum apropiata

      Ștergere
  3. @ Rox, si mie imi place cum arata Kelly Rowland aici. Mi-au atras atentia aplicatiile din partea de sus a rochiei, dar am apreciat si felul in care cade materialul in partea de jos, este delicat, fluid, feminin. Cat despre stilul lui Adele, este unul clasic, care o imbatraneste, dar m-am obisnuit atat de tare cu aceste aparitii incat mi-ar fi greu sa mi-o imaginez purtand ceva extravagant, "out of her comfort zone". :*

    RăspundețiȘtergere