joi, 27 octombrie 2011

Uleiul de migdale dulci, un hidratant excelent

         La recomandarea voastra, mi-am cumparat ulei de migdale dulci. Frigul de afara mi-a uscat pielea iar crema de zi pe care o folosesc in prezent este usoara, potrivita pentru vara.

          Uleiul de migdale dulci este un ulei bogat in acizi grasi, ce actioneaza impotriva ridurilor, cu precadere impotriva celor din jurul ochilor, revigoreaza tenul si il hraneste, hidratand zonele uscate.

          Folosesc uleiul de migdale dulci noaptea. Masez pielea umeda cu el si se absoarbe destul de repede, fara a lasa un aspect incarcat. Nu mi-au aparut cosuri, pete, nu am vreo problema cu excesul de sebum. Am, in schimb, o piele catifelata.

          De cateva zile il aplic si in jurul ochilor si sunt curioasa sa vad daca va actiona asupra cearcanelor...va voi tine la curent.

         Acum ceva timp v-am vorbit si despre uleiul de samburi de struguri. Mi-am cumparat al doilea flacon ieri. Mi se pare bun, il folosesc tot noaptea in jurul ochilor si l-am folosit si pe fata, inainte de a mi-l lua pe cel de migdale dulci.

        Si uleiul de samburi de struguri mi-a lasat o impresie placuta, nu mi-a uscat tenul, nu mi-a cauzat nicio neplacere. Mi-am dorit, insa, ceva mai hidratant si de aceea am ales uleiul de migdale dulci.

          Recomand sa incercati si astfel de produse ce nu pot avea decat efecte benefice asupra tenului vostru! Ambele uleiuri costa 6 ron in varianta de 10ml.

3 comentarii:

  1. Si eu il folosesc de cateva saptamani si-mi place, hidrateaza foarte bine zona ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc uleiul de argan si sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Federova, si eu tot in jurul ochilor insist si acolo imi doresc actioneze, pentru ca am pielea destul de uscata in jurul ochilor. :*

    @ Anca, am folosit si eu uleiul de argan cateva luni, dar nu ne-am impacat deloc bine. Este prea gras pentru mine si nici macar in jurul ochilor nu mi-a placut, asa ca i-am gasit o alta utilizare - l-am folosit ca masca de par, pe varfuri si a actionat excelent. :*

    RăspundețiȘtergere